S-a aflat adevărul! Motivul pentru care Vulpița și Viorel Stegaru au părăsit emisiunea „Acces direct”

Surpriză de proporții pentru fani! S-a aflat adevăratul motiv pentru care Vulpița Veronica din Blăgești a părăsit emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1.

De curând, Mirela Vaida a anunțat faptul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești se retrag din emisiunea „Acces direct” și se întorc acasă.

De ce a plecat Vulpița Veronica de la „Acces direct”, de fapt

Totuși, fanii au dorit să afle care este adevăratul motiv, mai ales că plecarea celor doi a venit într-un moment în care piesele lansate de ei sunt încă urmărite și fac numeroase vizualizări. Se pare că totul ar avea legătură cu socrii Vulpiței Veronica.

Detalii importante despre plecarea Vulpiței Veronica de la emisiunea „Acces direct” au fost oferite chiar de către Mirela Vaida, într-o ediție recentă. Iată mai jos ce a dezvăluit despre soții Stegaru din Blăgești:

„Astăzi, după mai bine de opt luni, de Vulpița și Viorel pot spune oficial că serialul s-a încheiat. Și mă bucur că s-a încheiat. Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta mi-e mieseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut. Să vedeți ce s-a întâmplat. A venit doamna Ilinca, ea personal, s-a învârtit prin Blăgești, a venit cu o mașină. Ba nu, cu trenul.

I-a luat cu trenul și le-a zis să meargă acasă, fiindcă a vorbit cu nea Dumitru (n.r. socrul Vulpiței, cu care aceasta a fost în conflict), iar acesta o iartă și o primește. Să vină acasă, copilul plânge de dorul mamei și al tatălui. Eu mă bucur tare mult că au plecat, o să vedeți că au plecat. O să mai posteze și o să vedeți.

S-au dus de bună voie și mă bucur tare mult că s-au întors acolo unde copilul îi așteaptă, copilul trebuie dat la grădiniță. S-au întors de acolo de unde au plecat, acolo unde au casă, masă, o soacră care să le calce și să le spele, de bine, de rău. Au niște bani puși deoparte, au avut parte de o experiență.

Au văzut un alt mod de viață, și-au mai schimbat niște standarde. Le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Și să mai lase și Veronica gura mică, o să-i mai arunce satul vorbe. Toate trec, important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși. A fost un fenomen. Gata, s-a terminat”, a dezvăluit recent Mirela Vaida, în cadrul emisiunii „Acces direct” de la Antena 1.

Așadar, adevăratul motiv pentru care Vulpița Veronica a plecat de la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 este faptul că soacra sa nu mai dorește să se ocupe singură de copilă, mai ales că aceasta trebuie să înceapă grădinița.

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept Vulpița din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au devenit protagoniștii unui fenomen de durată, ce a ținut publicul cu sufletul la gură, lună după lună, la emisiunea „Acces direct”.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București. Au lansat și și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube. De curând, cei doi au anunțat că pleacă de la emisiunea care i-a făcut atât de cunoscuți în întreaga țară

Parteneri