S-a sinucis pe patul de spital! Femeia care şi-a tăiat venele la Spitalul Câmpulung, declarată ca mort de COVID-19

O femeie de 70 de ani din Piteşti, internată la Spitalul Municipal Câmpulung, s-a sinucis sâmbătă. Femeia şi-a tăiat venele.

Poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi sâmbătă că o femeie de 70 de ani, din Piteşti, internată la Spitalul Municipal Câmpulung, s-a sinucis, tăindu-şi venele.

Potrivit prefecturii Argeş, bătrână de 70 de ani era infectată cu virusul COVID-19 şi era internată, din 23 aprilie, la Spitalul Municipal Câmpulung după ce a fost confirmată cu virusul şi transferată, în aceeaşi zi, de la Spitalul de Pneumoftiziologie din oraş.

Bătrâna prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică, însă nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecţia cu COVID-19.

Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecţia cu COVID-19 şi i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a şi făcut.

În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie.

„Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineaţă, femeia a fost găsită moartă, provocându-şi răni incompatibile cu viaţa”, transmite Prefectura Argeş.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, aflat acum sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru autopsie.

Parteneri