S-au descoperit noi probe incriminatorii în dosarul lui Gheorghe Dincă! Polițiștii sunt acuzați că o protejează pe fiica criminalului

Avocata familiei Melencu acuză polițiștii că ar proteja-o pe fiica lui Gheorghe Dincă. Conform acesteia, documente incriminatorii au fost sustrase din dosarul Caracal.

Noi informații apar în dosarul Caracal, caz în care Gheorghe Dincă a violat și ucis cu bestialitate două adolescente, ca mai apoi să le ardă trupurile într-un butoi.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârşanu, s-a prezentat la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu documente care să demonstreze implicarea fiicei lui Gheorghe Dincă, dar și faptul că aceasta a fost protejată de polițiști. Conform acuzațiilor avocatei, documente importante au fost sustrase din dosarul Caracal.

Analizând atent actele din dosar, femeia a descoperit câteva nereguli. Într-una dintre fotografiile realizate de autorități la locul faptei. se regăsea o cartelă telefonică, însă alături de aceasta era și un document cu o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. Bizar este faptul că fiica criminalului susținea anul trecut că nu și-a mai văzut tatăl de aproximativ 2 ani de zile.

Carmen Obârșanu susține că acel document nu apare în niciun proces verbal și nu mai există la dosar. Avocata este convinsă că se dorește mușamalizarea cazului Caracal, iar fiica lui Gheorghe Dincă a mințit în legătură cu implicarea ei în viața tatălui său.

„Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a declarat Carmen Obârşanu.

Avocata familiei Melencu le-a prezentat dovezile magistraților de la Curtea de Apel Craiova, urmând ca pe 30 septembrie să se pronunțe dacă există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Parteneri