Sandaluri fără precedent în viața lui Brigitte Pastramă! Sara s-a încăierat cu mama sa după ce i-a fost confiscat telefonul

Viața lui Brigitte nu este nici pe departe una deloc roz, asta pentru că vedeta are atât probleme cu băiatul ei cel mare, însă iată că nici cu fiica sa nu e mai bine. Imagini șocante cu ea și Sara, la un pas de bătaie în propria casă! Totul a fost surprins de camerele de filmat!

Brigitte are parte de o viață cu multe suișuri și coborâșuri, scandaluri, însă iată că nici măcar în familia ei lucrurile nu sunt tocmai cele mai dorite. În timpul filmărilor pentru reality show-ul de la Antena Stars, Brigitte a fost la un pas se bată cu fiica ei!

Brigitte, la un pas să se bată cu fiica ei, Sara! Totul a fost surprins de camerele de filmat!
Viața lui Brigitte este una diferiță față a multora dintre noi, iar asta spunem din toate punctele de vedere. Trăiește pe lux și opulență, are lume la picioare, însă e implicată și în numeroase scandaluri.

Cele două s-au încăierat ca în ring!

Brigitte a intrat în camera fiicei sale, iar după ce s-au certat, așa cum o fac mai tot timpul, Brigitte i-a luat telefonul, dar de aici la ”o bătaie ca în ring” a mai fost doar un pas! Cele două s-au luat la încăierere, iar Sara s-a urcat în spatele mamei sale pentru a-și lua înapoi obiectul, dând-o pe aceasta cu capul de pat

Parteneri