Sandra Izbașa dublă campioană olimpică se iubește cu nepotul unui actor celebru

Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică la ediții diferite și una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, are o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Sandra are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Fosta sportivă, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual. Pe Instagram a fost făcută publică și relația pe care o are cu actorul în vârstă de 28 de ani, Răzvan Bănică. Acesta este actor al teatrului Nottara și cochetează și cu muzica.

Sandra Izbașa, relație cu actorul Răzvan Bănică

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

Parteneri