Sânziana Buruiană a dat vestea cea mare ! A devenit mămică pentru a doua oară

Sânziana Buruiană naște acum! Pentru că sarcina este una foarte riscantă, vedeta va fi nevoită să intre cât mai repede în operație! Contactată de reporterii Spynews.ro, blondina a oferit primele declarații despre momentele complicare prin care trece.

Sânziana Buruiană va deveni, în doar câteva minute, mamă pentru a doua oară! Blondina urmează să își aducă fiica pe lume și arde de nerăbdare să o țină în brațe și să îi ofere toată dragostea ei. Însă până atunci, vedeta se confruntă cu o sarcină care implică multe riscuri.

Potrivit spuselor Sânzianei Buruiană, fetița pe care o poartă în pântece cântărește aproape patru kilograme, fiind o cifră destul de mare, mai ales că fătul nu este poziționat așa cum ar fi trebuit, motiv pentru care emoțiile sunt imense.

„A venit ziua cea mare. Mă pregătesc să o aduc pe lume pe bebelușă. Sunt foarte, foarte emoționată, deoarece e deja măricică, are cam 3 kilograme 700 și este poziționată… a coborât placenta destul de jos, este aproape de cezariana trecută”, a declarat Sânziana Buruiană în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Parteneri