Scandal între două cunoscute prezentatoare TV din România. “Ajutor, mă bate!”

foto: pexels.com

Scene năucitoare s-au petrecut în culisele unei televiziuni din Top 3. Două dintre cele mai renumite știriste alte postului TV au fost protagonistele unui mega-scandal. S-au alergat și au fost la un pas de bătaie chiar în platoul știrilor.  

Scenele greu de uitat s-au petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni, în platoul știrilor, acolo unde cele două vedete au fost solicitate să participe la filmările unui promo, scrie Cancan.

Din câte se pare, din cauza uneia dintre cele două prezentatoare, vestită pentru… lipsa de simpatie pe care și-ar fi „câștigat-o” în rândul colegilor, filmările au întârziat nepermis de mult. Lucru ce ar fi scos-o din minți pe cealaltă vedetă, mult mai experimentată. După un schimb de replici acide, cele două prezentatoare ar fi ajuns la un pas de păruială. Doar norocul și iuțela de picior ar fi scăpat-o pe prezentatoarea TV mai puțin populară printre colegi de un episod nedorit.

Schimb de replici halucinant!

Prezentatoare 1 („experimentata”): ”Eu stau după tine, când am copil acasă. Te bat.”

Prezentatoare 2 (”nepopulara”): ”N-ai tupeu, nu îndrăznești”

Prezentatoare 1: ”Dacă pun mâna pe tine, te bat de îți sar fulgii. %^$# gura mă-%$#”, ar fi fost schimbul de replici între cele două, potrivit unui martor al teribilelor scene.

Imediat după aceste replici, în studioul știrilor s-ar fi petrecut un episod desprins parcă din ”Tom & Jerry”. Îmbrăcate elegant și pe tocuri, cele două s-ar fi alergat în jurul pupitrului de știri. ”Ajutor! Mă bate!”, ar fi strigat ”nepopulara” în tip ce alerga de mama focului să nu fie păruită de colega de breaslă.

Colegii nu o au la inimă!

Prezentatoarea TV care a fost la un pas să fie zdravăn ciufulită ar fi una dintre cele mai fițoase vedete ale televiziunii din Top 3. După cum ne-au povestit unii dintre colegi, aceasta etalează mai tot timpul un aer de superioritate. Vedeta le-ar fi scos peri albi și colegelor de la machiaj. Conform unor surse din interiorul postului TV, de fiecare dată când intră în cabina de machiaj, prezentatoarea TV își înșiră peste tot trusa, iar, la final, după ce se machiază, de una singură, vedeta le-ar ordona colegelor, pe un ton superior, să-i strângă ustensilele.

Parteneri