Scandal! Margherita de la Clejani a lovit și a amenințat două femei. Ce atac dur a lansat fiica Clejanilor

Face ce face și ajunge din nou în atenția presei. Margherita de la Clejani este implicată într-un nou scandal, după ce ar fi lovit și amenințat două femei. În plus, fiica Clejanilor a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor care o așteptau să-i ia interviu, susținând că se simte hărțuită și că va suna la 112. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro vorbesc de la sine!

După ce a fost implicată în urmă cu câteva luni într-un accident produs în Capitală, fiind sub influența substanțelor interzise, Margherita a ajuns din nou în atenția presei, după ce ar fi lovit și amenințat două femei. Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au ajuns în fața atelierului fiicei Clejanilor și au surprins imagini exclusive cu artista.

”Sunt hărțuită de jurnaliștii din România”

Îmbrăcată într-un trenci negru, lucios și cu o pălărie strălucitoare pe cap, când a ieșit din magazin, artista a încercat să-i ignore pe jurnaliști. Ei bine, acest lucru a durat câteva secunde, căci, ce a urmat e de-a dreptul incredibil. Fiind nervoasă pe faptul că mai mulți jurnaliști voiau să știe ce s-a întâmplat exact, Marga a început să-i amenințe, susținând că va suna la 112, pentru că se simte… hărțuită!

”Nu este nimic adevărat! Este o informație eronată! Pot să sun și eu la 112 acum și să spun că sunt hărțuită de jurnaliștii din România! Mulțumesc!”, a spus Marga, după care a trântit ușa mașinii în care se afla.

Ce susține Poliția

Potrivit informațiilor transmise de către oamenii legii, Marga a fugit de la locul faptei. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire, dar și alte violențe și amenințare. De asemenea, se continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul Poliției.

Parteneri