Scenariu de Film! Un oraș a fost acoperit de particule de ciocolată după ce fabrica s-a defectat la sistemul de ventilație

A nins cu particule de cacao într-un orășel din Elveția, spre surprinderea localnicilor. Fenomenul bizar a fost posibil în urma unei defecțiuni la sistemul de ventilație produsă la o fabrică de ciocolată, scrie The Guardian.

Compania producătoare a anunțat că a existat un defect minor în sistemul de ventilație, în zona în care se produceau „pișcoturile de cacao”, la fabrica din orașul Olten, aflat între Zurich şi Basel.

Din cauza vântului puternic, pudra de ciocolată s-a răspândit în preajma fabricii, depunându-se în straturi fine pe suprafețe. Pe Twitter au apărut mai multe imagini cu o mașină acoperită de cacao. Compania s-a oferit să suporte costurile curățării acesteia, dar deocamdată oferta a rămas fără răspuns.

Reprezentanții fabricii au subliniat că nu există motive de îngrijorare deoarece particulele de ciocolată răspândite în aer sunt inofensive pentru oameni şi mediu.

Parteneri