Scene Teribile! O femeie a născut într-o benzinărie din Satu Mare și a abandonat bebelușul într-un tomberon

Scene teribile, seara trecută, într-o benzinărie din Satu Mare, după ce o femeie a născut în toaleta stației de carburanți, apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Micuțul a fost găsit de un angajat al benzinăriei, care a alertat autoritățile.

Tânăra venise din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.
Ea a fost dusă la audieri și i s-a întocmit un dosar penal.Aseară, în jurul orei 18.40, o tânără a intrat în toaleta unei benzinării din Satu Mare, unde a născut. Venise din Germania cu un autobuz. Femeia și-ar fi băgat apoi nou-născutul într-un tomberon.

Din fericire, un angajat al benzinăriei, a auzit plânsetul copilului și a alertat poliţia.După ce a născut, femeia s-a urcat din nou în autocar, dorind să meargă la Botoșani, dar i s-a făcut rău.

Şoferul a sunat la 112, iar echipajul de prim-ajutor și-a dat seama imediat că femeia abia născuse. Tânăra a fost dusă la audieri și i s-a întocmit un dosar penal.

Bebelușul este acum în afara oricărui pericol

Din fericire, bebelușul abandonat de propria mamă este în afara oricărui pericol.

„Copilul se află la spital, din informațiile pe care le dețin. Acesta trăiește și este stabilizat”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare.

Potrivit presasm.ro, copila este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Parteneri