Secretele ale lui Raed Arafat! Cine este, de fapt, familia lui și de ce nu s-a însurat niciodată

Secretul lui Raed Arafat. Cine este Raed Arafat și de ce are ”o familie ascunsă” despre care puțini îi cunosc povestea. Cine este, cu adevărat, Secretarul de Stat, persoana care apare pe micile ecrane și vorbește despre măsurile medicale și de protecție și despre situația în care se află țara noastră, la nivel sanitar.

Raed Arafat s-a ”îndepărtat” de familie și origini și puțini știu că Secretarul de Stat are ”o familie ascunsă”. După ce Raed Arafat a terminat facultatea la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul, bărbatul a început să lucreze pe Ambulanță și atunci a avut „chemarea” din interior care l-a făcut să realizeze că trebuie să facă ceva pentru țara care l-a adoptat. El a venit în țară în 1981, iar în anul 1989 s-a înscris la facultate.

Palestinianul a gândit un plan pentru înființarea primului serviciu de urgență din țară denumit SMURD. Chiar dacă mulți nu au crezut în planurile lui, Raed Arafat a reușit să ridice nivelul sistemului medical din țară. Până în prezent, a salvat mii de vieți! Totuși, care este ”secretul” Secretarului de Stat legat de familie? El s-a dedicat exclusiv carierei, acesta fiind motivul pentru care nu a fost căsătorit niciodată.

”Nu merge în Palestina decât foarte rar, nu este deloc bine vazul acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenţă într-o altă ţară. Puţini sunt cei care ştiu că el are un frate si o sora. Cu el nu are o legătură strână, însă, de sora lui, care e medic în Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o dată la doi, trei ani, iar tatăl a decedat acum mulţi ani. Arafat nu s-a însurat niciodată, şi-a dedicat viaţa acestei meserii”, a mărturisit un apropiat al lui Raed Arafat în anul 2016 pentru Cancan.

Parteneri