Şi-a luat Margherita o porţie de bătaie, după accident? Scandal de zile mari în casa Clejanilor

Deși în fața presei Ioniță și Viorica din Clejani s-au comportat de parcă totul ar reveni la normal în cel mai scurt timp, după accidentul provocat de Margherita sâmbătă, în Capitală, se pare că acasă lucrurile au degenerat. Vecinii au fost îngroziți de țipetele ce veneau din casa Clejanilor, care s-au auzit până la miezul nopții.

Vecinii Clejanilor susțin că s-au săturat de certurile familiei de artiști, însă aseară, după ce Marga a provocat accidentul, acasă la ei s-a produs un adevărat scandal rupt din filme.

Pentru playtech.ro, vecinii Clejanilor au declarat că până spre miezul nopții s-au auzit urlete din casa artiștilor, dar și plânsete și sunt convinși că Viorica a „altoit-o” pe Margherita, după cele întâmplate.

„Cred că i-a dat și vreo palmă”

Aceștia susțin că nu este prima dată când artiștii se ceartă și, mai mult de atât, îi critică pe Fulgy și pe Marga pentru felul lor de a fi, dar și pentru faptul că sunt extrem de răi și fără respect față de vecinii lor din Clejani.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au declarat vecinii Clejanilor pentru sursa citată.

Margherita, declarații halucinante la ieșirea din secția de poliție

Atunci când a ieșit de la Poliție, Margherita a oferit declarații șocante. Aceasta a spus că își făcea buzele cu ruj, iar acesta ar fi motivul provocării accidentului. Mai mult, Marga a punctat că alături de ea, în mașină, se mai afla Johnny Depp și că ea nu discută cu presa din România, căci este vedetă de Hollywood.

“Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood”, a spus Margherita reporterilor, după producerea accidentului.

Parteneri