Simona Halep ținta comentariilor răutăcioase după ce a fost infectată cu Covid :„Te-ai vindecat de bani”

Simona Hlep a fost asaltată de comentarii răutăcioase, după ce a anunat că s-a vindecat de coronavirus. Sportiva este acuzată de conspiraționiști că ar fi luat bani ca să declare că este infectată, în speranța că lumea va crede din ce în ce mai tare în existența bolii.

Simona Halep, „atacată” în mediul online de conspiraționiștii Covid! Internauții o acuză pe sportivă de lucruri grave: „Te-ai vindecat de bani”
Simona Halep a fost acuzată că a primit bani pentru a declara că este infectată cu noul coronavirus.

Simona Halep a anunțat, în urmă cu mai multe zile, că și ea a fost infectată cu noul coronavirus și că se află în izolare, acasă, simptomele ei fiind foarte ușoare și foarte puțin resimțite.

După o altă perioadă de timp, sportiva a publicat pe contul ei personal de Facebook o fotografie în care se află alături de mai multe cadre medicale de la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Însoțit de mesajul „Multumesc echipei pentru intreg suportul depus in aceasta perioada”, postarea numărului 2 mondial a adunat numeroase critici și acuzații dintre cele mai grave și nefondate, toate venind de la persoane care nu cred în existența virusului sau în realele îmbolnăviri are persoanelor publice.

Iată câteva dintre comentariile răutăcioase primite de Simona la postarea ei de pe pagina de socializare: „Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid… Trist”, „Parcă nu aveai nimic. Erai bine mersi acasă, în izolare. Brusc ai ajuns la spital. Vai de noi”, „Nu e vorba de bani, nu fiți naivi. E vorba de numărul mare de urmăritori și de a convinge lumea de existența acestui virus. Astfel de postări vor apărea tot mai des”, „A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace”, „Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”, „Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani”, „Cum de se îmbolnăvesc doar persoane cunoscute, apoi se vindecă miraculos? Oare nu mai există răceală?”, „Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat”.

Simona Halep a anunțat pe data de 31 octombrie faptul că a fost testată positiv cu noul coronavirus, iar la doar câteva zile distanță, după ce a stat în izolare și a primit tratament specific simptomelor manifestate, sportiva s-a vindecat în proporție de 100%, după cum chiar ea a anunțat pe o altă rețea de socializare.

Parteneri