Smiley și-a văzut fetița la ecograf! Cum a reacționat cântărețul?

Este fericire mare în showbiz-ul românesc, de când Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor fi părinți! Și cum artistul se pregătește din timp pentru ”cariera” de tătic, își însoțește de fiecare dată iubita la control. Cum a reacționat Smiley când și-a văzut fetița la ecograf?

Smiley și Gina Pistol radiază de fericire! Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima oară și nu-și mai încap în piele de mândrie. Anunțul oficial a fost făcut de către artist și blondină prin intermediul unui filmuleț, în care au povestit fanilor cum a început, de fapt, totul.

Cum a reacționat Smiley când și-a văzut fetița la ecograf?

Și cum Smiley se pregătește din timp pentru ”cariera” de tătic, își însoțește de fiecare dată iubita la control. Unde mai puneți că atunci când și-a văzut fiica pentru prima oară la ecograf, artistul a uitat de tot, chiar să și filmeze momentul, semn că emoțiile pe care le-a simțit au fost de necontrolat. Nu știe ce va urma, lasă să vină totul de la sine și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă minunea la piept.

”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept.”, a declarat el în cadrul unei emisiuni TV.

Smiley: ”Ne gândim și la nume”

Cât despre numele micuței, Smiley a declarat că încă se mai gândesc la acest aspect. El și Gina au făcut o listă până acum, însă, doar cu nume amuzante. Și nu, nu numai cei doi sunt în extaz, ci și familiile lor. Mama lui Smiley este cea mai fericită, mai ales că, după atâția băieți, în sfârșit va avea o fată în familie!

”Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a adăugat Smiley.

Parteneri