Smiley și Gina Pistol se iubesc mai mult ca niciodată, iar Smiley i-a făcut prima declarație de iubire publică

Smiley și Gina Postol se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părințiÎn urmă cu o zi, Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță în Grecia, alături de Speak și Ștefania, dar nu ăsta a fost aspectul care a atras atenția în mod special, ci mai degrabă burtica de gravidă a iubitei lui Smiley, care este destul de vizibilă. Odată cu apariția din aeroport, nu mai rămâne urmă de îndoială că Gina este însărcinată.

Speak a fost cel care a urcat mai multe filmulețe și imagini pe Instagram, prin care a dat-o de gol imediat pe frumoasa prezentatoare tv, cu toate că, ulterior, iubitul și tatăl copilului ei, a încercat oarecum să îi acopere burtica, probabil pentru a nu se crea discuții pe această temă, mai ales că îndrăgostiții nu au anunțat încă în mod oficial sarcina blondinei. (Vezi primele imagini cu burtica de gravidă a Ginei Pistol AICI. Speak a dat-o de gol pe iubita lui Smiley)

La scurt timp după ce au apărut imaginile cu burtica de gravidă a Ginei Pistol, pe contul de socializare al lui Smiley a apărut un mesaj care i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că este prima dată când artistul scrie așa ceva de când se află într-o relație cu prezentatoarea tv. (În urmă cu câteva zile, Pavel Bartoș a vorbit despre sarcina Ginei Pistol).

Smiley i-a făcut prima declarație de dragoste Ginei pe rețelele de socializare

Este vorba despre o declarație de dragoste, prima pe care Smiley i-o face Ginei în fața tuturor, într-adevăr atipică, dar care a impresionat-o fără doar și poate pe vedetă. De când au aflat că vor deveni părinți, cei doi par mai îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată. Mai mult decât atât, au început să se afișeze mai des împreună pe rețelele de socializare.

„A ADORA ador tranz 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, a scris Smiley pe contul de Instagram.

Parteneri