ŞOCANT! Saloane de spital pline cu cadavre. Atenţie, imagini cu impact emoţional

Foto: CNN

Pe reţelele de socializare circulă o serie de imagini şocante cu mai multe cadavre ale unor persoane decedate din cauza noului coronavirus într-un spital din Detroit, depozitate unul peste altul într-o debara.

Numărul deceselor într-un spital din Detroit este atât de mare încât s-a ajuns la trupurile celor decedaţi din cauza Covid-19 să fie depozitate unul peste altul într-o debara, scrie Mediafax.

Din imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum unul dintre sacii în care se află un cadavru este aşezat pe verticală pe un scaun.

„Tot ce ştiu este că am rămas fără paturi în care să ţinem pacienţii, aşa că nu puteam să irosim unele pentru cei decedaţi”, a declarat pentru CNN un angajat de la camera de gardă a Spitalului Sinai-Grace – Detroit Medical Center.

În una dintre fotografii se pot vedea mai mulţi saci albi, stivuiţi pe podea şi pe nişte rafturi.

Pe lângă sacii cu cadavre, în fotografii se vad şi mai multe pungi albastre despre care autorul fotografiilor spune că sunt obiectele personale ale celor decedaţi.

O altă fotografie este realizată într-o încăpere amenajată în mod normal pentru cei care participă la studii privind somnul. În aceasta se pot vedea doi saci aşezaţi pe un pat matrimonial şi un al treilea pus pe un scaun în poziţie de şezut.

Parteneri