Sora regretatei Denisa Răducu nu a venit la parastasul de 3 ani. Ce a făcut familia artistei

S-au împlinit trei ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață, însă de data aceasta sora ei nu a fost prezentă la parastas! De ce nu a ajuns!

În urmă cu doar câteva zile, părinții Denisei Răducu au organizat un parastas pentru fiica lor, deoarece pe 23 iulie s-au împlinit trei ani de când artista a încetat din viață. De data aceasta sora sa nu a fost prezentă!

Ca în fiecare an părinții i-au organizat un parastas în memoria sa, însă de data aceasta au fost prezente doar câteva persoane, asta din cauza situației pandemiei de coronavirus!

Din păcate nici sora sa nu a putut să ajungă în țară, aceasta locuind în Spania. Tânăra a încercat să nu vină în România pentru a-și putea proteja copiii, dar și întreaga familie! Chiar și așa, mama și tătal regretei cântărețe s-au ocupat pentru a împărți câteva pachete în sat pentru sufletul artistei!

Familia a refăcut mormântul!

La începutul acestui an mormântul Denisei Răducu a fost mistuit de flăcări, însă acum familia l-a refăcut, iar toți cei care vor să meargă să-i pună o floare sau să-i aprindă o lumânare o pot face. Familia merge foarte des la cimitir, acest lucru apropiindu-i cumva de fiica lor plecată mult prea devreme din această lume!

Denisa Răducu s-a stins din viață la doar 27 de ani, chiar în apartamentul său din Capitală, după ce timp de mai multe luni a locuit în spital!

Parteneri