Ștefania, logodnica lui Speak se confruntă cu probleme serioase de sănătate: “M-am apucat deja de tratament”

Toată lumea o cunoaște pe „Libelula” lui Speak. Nu mulți știu încă că partenera de viață a artistului s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Iată ce le-a dezvăluit Ștefania admiratorilor pe rețelele de socializare!

Ștefania, totul despre problemele de sănătate! „Libelula” lui Speak le-a povestit deschis fanilor despre subiectul sensibil. „M-am apucat deja de tratament”

Ștefania a vorbit despre problemele de sănătate.

„Libelula” lui Speak a dat cărțile pe față.Artista se confruntă cu această situație de mai bine de un an.Odată cu participarea sa la „Asia Express”, Ștefania a devenit mult mai populară în mediul virtual. Astfel, nu e de mirare că acum artista se bucură de susținerea a mii de fani și de aprecieri nenumărate primite din partea acestora.

La rândul său, nici Ștefania nu-și neglijează fanii nicio clipă. Ba din contră, faimoasa „Libelulă” are o relație foarte strânsă cu aceștia și le povestește despre tot ce mai e nou în viața sa, zilnic.

De curând, Ștefania le-a povestit fanilor care o urmăresc pe Instagram despre o problemă mai veche. Cântăreața le-a mărturisit acestora că de mai bine de un an se confruntă cu o cădere destul de substanțială a părului.

„Sunt 100% sigură că nu sunt singura fată care se confruntă cu căderea părului. Știu că este normal să-ți cadă un număr: 100 sau 1000 de fire pe zi, e un număr destul de mare de fire pe zi care e normal să-ți cadă. Doar că acum ceva timp, acum un an mai exact sau acum un an și ceva am avut o perioadă în care mi s-a părut că îmi cădea extrem de mult păr”, a transmis Ștefania printr-un InstaStory.

Din fericire, lucrurile au mai revenit la normal, căci artista nu a stat pe gânduri și a apelat la ajutorul specialiștilor. În același timp, „Libelula” le-a spus că este conștientă de faptul că nu este singura persoană care trece sau a trecut prin așa ceva.

„Așa că am ales la farmacie să găsesc un tratament farmaceutic care să mă ajute să nu mai îmi cadă părul atât de tare sau să-l întăresc”, a adăugat ea.

În continuare, Ștefania le-a spus acestora că a început să ia tratament, deoarece vrea să scape de această problemă cât mai curând.

„M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin”, a mai spus artista.

Parteneri