Știrile ProTV își pierd unul dintre oamenii reprezentativi. La ce televiziune pleacă. Cine este reporterul care părăsește PRO TV-ul

Știrile ProTV își pierd unul dintre oamenii reprezentativi. La ce televiziune pleacă. Cine este reporterul care părăsește PRO TV-ul.Da, ai citit bine! Știrile ProTV își pierd unul dintre oamenii reprezentativi. Despre cine este vorba? Conform celor de la Paginademedia.ro, Roxana Hulpe, reporterul Știrilor Pro TV, părăsește televiziunea pentru un alt post generalist.

Unde pleacă blondina? Este vorba de Prima TV, televiziune la care Roxana Hulpe va fi prezenta unul dintre jurnalele postului. Se pare că frumoasa Roxana Hulpe va fi la pupitrul Focus 18, principalul jurnal al stației, în zilele de la sfârșitul săptămânii.

„Ce pot spune este că acum sunt reporter al Știrilor Pro TV“, a declarat scurt jurnalista.

Jurnalista are o relație cu Alex Petricean, fostul concurent de la Master Chef

Cine este Roxana Hulpe? Jurnalista care părăsește ȘtirileProTv predă microfonul de reporter al trustului după ce a făcut parte din echipa din Pache Protopopescu timp de cinci ani. A început ca reporter pe social, apoi s-a specializat pe educație.

Înainte de a se angaja la PRO TV, Roxana Hulpe a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani și la începuturile Look TV, post deținut la acea vreme de Arpad Paszkany.

Este absolventă a facultăților de Litere și de Geografie, instituții ale Universității Babes-Bolyai din Cluj. Frumoasa blondină are 30 de ani și este căsătorită cu Alex Petricean, fost concurent la Master Chef. Cei doi aveau, initial, nunta programată pe 30 mai 2020, dar au amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus.Intr-un interviu pentru life.ro, acordat acum câteva luni, Roxana Hulpe a povestit cum a ajuns să lucreze pentru PRO TV.

„Eram la TVR Cluj și Loredana Danciu, producătorul Pro TV Cluj, cumva m-a plăcut după ce m-a văzut pe teren că mă descurc foarte bine. M-am trezit într-o zi cu un telefon din partea ei și m-a întrebat: <Ce faci?>. I-am zis că lucrez, că sunt la o filmare într-o comună de lângă Cluj. Ea mi-a zis că e urgent și că trebuie să vin să ne vedem. I-am spus că termin filmarea și vin, am ajuns apoi în oraș, dar nu mi-a mai răspuns la telefon timp de două săptămâni. După două săptămâni am sunat-o și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Ea mi-a răspuns cu altă întrebare: <Auzi, tu vrei la Pro?>. Eu cu ea nu vorbisem niciodată, mă știa doar de pe teren, așa că i-am răspuns că nu s-a pus problema și că nu știu dacă vreau, nu m-am gândit. Ei aveau nevoie de un reporter pentru emisiunea <La Măruță>, pe social. M-a sunat producătorul emisiunii de la București și a doua zi am plecat spre sediul din Pache Protopopescu.”, a declarat Roxana Hulpe.

Parteneri