Studenții de la Universitatea De Medicină și Farmacie din Cluj s-au infectat cu Covid în urma unei petreceri

Mai mulţi studenţi străini de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca s-au infectat cu SARS-CoV-2. Unii dintre ei s-ar fi infectat la petrecerile pe care tinerii obişnuiesc să le organizeze.

Emil Boc îi contrazice pe experţi: „Nu văd petrecerile ca principală s… Informaţia a fost făcută publică de prefectul Clujului, Mircea Abrudean. Niciunul dintre studenţi nu suferă de o formă gravă a bolii, aşa că toţi se află acum în izolare. „Peste 20 de studenţi străini de la UMF Cluj-Napoca sunt infectaţi cu Covid-19 şi se află în izolare în cămine. Cauza infectării este participarea la petreceri unde nu se respectă regulile de distanţare socială şi purtarea măştii.

Aceste party-uri reprezintă cel mai mare grad de risc pentru Covid în judeţul Cluj. Asta rezultă din anchetele epidemiologice”, a spus prefectul. În ultima zi, alte 138 de persoane au fost depistate la Cluj infectate cu noul coronavirus. Este un nou record, după cel înregistrat vineri, 9 octombrie, când au existat 129 de cazuri în judeţul Cluj.

Parteneri