Suma colosală cheltuită de cei de la MAI pentru înmormântarea lui Emi Pian. Un singur echipaj costă 5.000 de lei și au fost peste 100 de polițiști

S-a aflat ce sumă colosală au cheltuit cei din Ministerul de Interne (MAI) pentru înmormântarea lui Emi Pian! Înmormântarea lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost una fastuoasă și mulți au observant ce mobilizare de forțe au făcut autoritățile. Recent s-a descoperit și ce sumă colosală s-a cheltuit din bugetul local pentru a fi asigurată paza la funeraliile interlopului.

Potrivit celor de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), aproximativ o sută de polițiști, jandarmi și luptători de la trupele speciale au primit sarcina de-a merge la casa lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, pentru a asigura paza și buna desfășurare a funeraliilor.

Autoritățile s-au temut ca situația să nu scape de sub control și au luat măsuri în acest sens. Totuși, din buget s-a cheltuit totuși o sumă deloc mică!

Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost ucis

Un polițist a explicat cam ce sumă au cheltuit autoritățile pentru funeraliile lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: „Un singur echipaj costă undeva la 5.000 de lei. Aproape nicio secție din București nu are la dispoziție 12 echipaje într-o zi, pe toate trei schimburile la un loc. De alte forțe nici nu mai zic, umblă șefii de secții cu rapoartele și cu miloaga juma’ de an să le dea și lor jandarmi, măcar la schimbul 3…”.

Lunea trecută, la orele nopții, Florin Mototolea, zis și Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis din cauza unei răfuieli între clanuri rivale.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești și totul ar fi pornit de la niște nemulțumiri apărute după un joc de barbut.

Emi Pian a fost înjunghiat și bărbatul a ajuns de urgență la spital, unde medicii nu au putut să-i salveze viața.

Fostul lider al clanului Duduianu a murit la vârsta de 39 de ani, iar familia acestuia l-a înmormântat cu mult fast. Se fac cercetări pentru a se căuta adevărații vinovați .

Parteneri