Tânăra care a fost ucisă, băgată într-un geamantan și incendiată în apropiere de Ghimpați a fost identificată

Tânăra care a fost ucisă, băgată într-un geamantan și incendiată în apropiere de Ghimpați a fost identificată, la mai mult de o săptămână de la crima care a oripilat o țară întreagă. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma asasinului. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar putea fi chiar fostul soţ, care ar fi ucis-o într-o criză de gelozie.

Femeia găsită carbonizată într-o valiză în apropiere de Ghimpați a fost identificată, spun anchetatorii. Ea ar fi avut în jur de 32 de ani și era din Ilfov. În zonă sunt maimulte localități, iar tânăra ucisă putea fi din oricare. Mai mult, la 8 zile de la comiterea oribilei fapte, ucigașul este încă în libertate.

Șansele anchetatorilor de a afla identitatea victimei scădeau considerabil cu fiecare zi care se scurgea de la crima abominabilă. Însă aceasta a fost identificată științific, în baza analizelor de laborator, spun surse din rândul anchetei. Un amănunt important care a întârziat întreaga procedură a fost faptul că femeia nu a fost niciodată declarată dispărută. Tocmai de aceea, soţul femeii a intrat pe lista suspecţilor. Anchetatorii cred că o criză de gelozie ar fi la baza crimei. Aceleaşi surse spun că femeia avea şi un copil.

Identitatea victimei este ținută secretă deocamdată. Se pare că tânăra practica prostituţia în acea zonă, ceea ce îi poate duce cu gândul pe criminaţişti că asasinul poate fi şi din rândurile şoferilor de tir.

Primul indiciu care poate duce spre criminal este chiar declarația unui martor cheie, care a oferit indicii prețioase anchetatorilor. Acesta a povestit că a văzut atât incendiul, în stadiu incipient, cât și un tir parcat pe sensul celălalt de mers.

Un alt amănunt important este că crimă similară s-a petrecut în Bulgaria, recent. O tânără în vârstă de 30 de ani, dispărută încă de la începutul anului, a fost ucisă și ascunsă într-o valiză, iar polițiștii bulgari au găsit-o în urmă cu 4 zile pe malul unui râu. La fel ca în cazul femeii ucise la Ghimpați, nici despre criminalul din Bulgaria nu se știe nimic.

Ipoteza că tiristul ar fi venit din Bulgaria, cu fata chiar luată din Bulgaria sau luată de pe traseele noastre este, de asemenea, o ipoteză de lucru care poate sta în picioare.

În acest moment, poliţiştii ar avea deja un cerc de suspecţi. Toţi sunt audiaţi acum, iar anchetatorii speră să dea de urma criminalului în cel mai scurt timp.

Parteneri