Tatăl Veronicăi cere divorțul dintre Veronica și Viorel Stegaru

Tatăl Vulpiței tună și fulgeră, ba chiar face acuzații dure la adresa ginereului său. Bărbatul susține sus și tare că nu-și mai vrea fiica lângă Viorel Stegaru nici în ruptul capului. Ce motive are omul din Blăgești?

Cuplu Veronica și Viorel Stegaru se pare că sunt ținta tutror relelor sau celor care nu îi vor împreună. Pe lângă foștii amanți care s ebagă în viața lor, acum nici tatăl Veronicăi nu îi vrea împreună.

Bărbatul susține că cel care este acum lângă fiica sa este un mincinos și un puturos, motiv pentru care Veronica trebuie să se despartă de el. Dacă vă întrebați de unde a pornit din nou întregul scandal dintre cele două familii, vă spunem doar că un apel telefonic a pornit un întreg tam-tam.

Se pare că seara trecută, aceștia și-au sunat fiica și l-au scos din sărite pe Viorel. De ce? Bătrânii o îndeamnă pe Veronica să se despartă de soțul ei, dar și să facă avort, după cum spune chiar Viorel.

”Aseară am primit un telefon de la mama și de la tatăl Veronicăi. Eu ca părinte nu spuneam ce au spus ei. Dacă nu-ți place de Viorel sau de copil, să te duci să faci avort, așa au spus. Pai cum, așa îi spui tu fiicei tale?”, a spus extrem de nervos Viorel, la Acces Direct.

Însă, ulterior, tatăl Veronicăi a intrat în direct prin telefon și a demontat tot ce a zis soțul fiicei sale, ba chiar a făcut și amenințări.

”Aseară pe noi ne-a sunat Veronica, a vorbit cu mama ei, care i-a spus să pună mâna pe muncă. Dar ei se supără când le zicem să muncească. Acelea sunt doar minciuni din capul lui, e mincinos și puturos. Noi i-am spus să pună mâna să muncească și să aibă sarcina ușoară. Viorel minte, să se ducă acasă la mama lui, să-și crească fata aceea, iar ea să vină la noi, că o primim, dacă nu îi este bine, că altfel vin eu la București și îi despart eu”, a spus ameninățător tatăl Vulpiței.

Parteneri