“Te iubesc, mămică!” Cătălin Caragea, solistul de la “7 Klase”, a scris o melodie pentru mama lui înainte să se sinucidă

foto: cancan.ro

Cătălin Caragea a scris o melodie pentru mama lui cu câteva zile înainte să se sinucidă, iar despre acest gest extrem de emoționant s-a aflat abia acum, la aproape două luni de la moartea sa fulgerătoare. Și asta pentru că unul dintre prietenii săi a avut misiunea dificilă de a-i oferi mamei artistului înregistrarea făcută de acesta în ultimele momente ale vieții sale. Versurile piesei îți sfâșie sufletul, iar scurta înregistrare realizată de regretatul cântăreț se încheie cu mesajul: “Te iubesc, mămică”.

Cătălin Caragea a scris o melodie pentru mama lui înainte să se sinucidă

Fostul solist al trupei “7 klase” şi concurent la Românii au Talent, de la Pro TV, a făcut o piesă specială pentru mama sa cu doar câteva zile înainte să recurgă la gestul care a adus multă suferință în inimile celor care l-au iubit. Versurile pe care a apucat să le scrie și, implicit, să realizeze o înregistrare, Cătălin Caragea reprezintă parcă dorința sa de a clarifica o parte dintre lucrurile ce s-au întâmplat în ultima perioadă în viața lui… îi cere iertare de mai multe ori femeii care i-a fost mamă, scrie Cancan.

În timp ce cânta la chitară, cântărețul a interpretat versurile următoare:

“Mamă, îmi cer scuze că te-am frustrat/Îmi cer scuze c-am venit acasă de prea multe ori cam beat
Îmi cer scuze că prea multe ori te-am contrat/Vreau să spun acum că mă simt cam vinovat
Îmi cer scuze de cadourile pe care nu ți le-am dat/Că de prea puține ori te-am lăudat
Și nu ți-am spus îndeajuns că te iubesc cu adevărat/Îmi cer scuze, mamă”.

Mama lui Cătălin Caragea a aflat despre această surpriză chiar de ziua ei. Și asta pentru că, unul dintre apropiații regretatului artist i-a oferit în dar ultima compoziție muzicală realizată de fiul ei. Când a ascultat versurile, Aurelia Deliu nu și-a putut stăpâni lacrimile și… după un timp, ea a făcut publică ultima melodie scrisă de băiatul său.

Mesajul impresionant al mamei lui Cătălin Caragea, după ce a primit înregistrarea cu piesa realizată de fiul ei în ultimele zile de viață

“Multumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu cât de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin și eu, fiind mama lui, vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră. Azi (n.r.:20 mai) a fost prima zi de naștere a mea în cei 22 de ani în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecatoare. A fost nespus de greu și trist…

Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață – un fragment de piesă, pe care l-am ascultat pentru prima dată azi… de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viața lui și care, din păcate, nu a reușit să finiseze. Pentru mine, însă, este cel mai prețios cadou… Mereu a știut să-și ceară scuze… pentru orice…”, a scris Aurelia Deliu pe pagina sa oficială de Facebook, unde a publicat și melodia compusă de fiul său.

Cătălin Caragea, descoperit fără viață în locuința din Chișinău

Cătălin Caragea, solist al trupei 7 Klase, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din Chişinău marţi, 24 martie. Conform mărturisirilor făcute sub protecţia anonimatului de câţiva apropiaţi, artistul ar fi suferit de depresie. Teribila maladie s-ar fi declanşat din cauza divorţului părinţilor săi. În plus, aceştia erau plecaţi peste hotare, iar el a crescut mai mult singur, relatează spynews.ro.

Parteneri