Temutul interlop Sile Cămătaru a primit o veste cumplită. O nouă condamnare îl așteaptă

Temutul lider interlop Sile Cămătaru a primit o veste extrem de proastă din partea magistraților Curții de Apel București. Pe lângă o nouă condamnare cu închisoarea, acesta este și bun de plată.

Necazurile lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, par să nu aibă sfârșit atunci când vine vorba despre Justiție. Aflat în pușcărie, liderul interlop a primit, recent, o nouă condamnare definitivă, care se adaugă la pedeapsa de 5 ani și 6 luni pe care o execută deja. La data de 11 decembrie 2017, după ce a fost condamnat definitiv în celebrul dosar al „Clanurilor”, acesta a fost prins, la momentul introducerii în penitenciarul Rahova, cu mai multe bunuri interzise în penitenciar, care erau ascunse în bagaje. Este vorba despre două încărcătoare de telefon mobil, două telefoane și mai multe cartele.

Ca urmare, pe numele lui Sile Cămătaru a fost deschis un nou dosar penal. Luni, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe deținut la încă nouă luni de închisoare, ce se vor adăuga la pedeapsa deja existentă, din care mai rămăseseră de executat 4 ani, 2 luni și 19 zile. În plus, prin aceeași sentință, Vasile Balint a fost obligat să plătească și 1.000 de lei, cheltuieli de judecată.

Parteneri