Teo Trandafir, accident grav! Mașina vedetei e praf! În ce stare se află acum prezentatoarea TV

Teo Trandafir a suferit un accident rutier ieri seară. Vedeta se întorcea de la Kanal D și se îndrepta spre casă, atunci când un autoturism a intrat în mașina în care se afla.

Accidentul ar fi avut loc joi după amiază, în jurul orei 18. Mașina în care se afla vedeta TV ar fi fost lovită din plin, în timp ce se îndrepta spre casă, de un șofer. Din fericire prezentatoarea se află într-o stare bună și nu a suferit leziuni, însă mașina acesteia a fost avariată.

Potrivit unor surse din poliție, cel vinovat de producerea accidentului este șoferul care a intrat cu mașina brusc în autoturismul vedetei Kanal D, scrie Ciao.

Ce salariu are Tee Trandafir

Potrivit informațiilor apărute în presă, Teo Trandafir ar încasa lunar 20.000 de euro. Cu toate acestea, prezentatoarea de televiziune a afirmat că suma respectivă este exagerată, însă nu a menționat care este salariul cu care pleacă acasă la fiecare sfârșit de lună.

“În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a spus Teo Trandafir.

Parteneri