Terifiant! Mărturia lui Marius Csampar, criminalul în serie eliberat după 22 de ani de puşcărie. „Nu am avut remuşcări. Cine să mă ierte pe mine?”

Cel mai sângeros criminal român a fost eliberat zilele trecute din închisoare, după 22 de ani de detenție. Marius Csampar a luat viața a șase oameni și a fost condamnat pentru patru dintre fapte, la 99 de ani de închisoare. Doi judecători au decis admis cererea de eliberare, considerând că individul a dat ”dovezi temeinice de îndreptare”.

Odată cu eliberarea sa însă, se readuc în atenție faptele odioase comise de Marius Csampar.

Prima crimă a comis-o pe când avea 16 ani, în luna decembrie a anului 1993. La scurt timp, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani și un prieten care avea de gând să-l „toarne” Poliției.

Cadavrul acestuia l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă, tot un prieten. Următoarea victimă, fosta gazdă. Marius Csampar a încheiat „seria” cu uciderea unui alt amic.

La 22 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață și bănuit pentru alte crime rămase cu autor necunoscut. Acum, Marius Csampar este din nou în libertate, după ce doi judecători au considerat că ucigașul în serie merită să fie recompensat pentru „bună purtare”.

Mărturia halucinantă a lui Marius Csampar

Într-un interviu acordat în 2011 unui post de televiziune, Marius Csampar făcea declarații cutremurătoare privind faptele odioase pe care le-a comis.

Marius Csampar a povestit că, atunci când a făcut prima crimă, s-a gândit instant că nu mai are voie să greșească. Apoi, a făcut comparația bizară cu… fumatul. Pentru el, crimele erau un viciu de care nu se putea lăsa.

„Crima e cea mai ușoară faptă, adica e exact ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o dată țigara în gură, te înveți și începi să fumezi și nu te mai lași”, menționa Csampar.

„Ar fi culmea. De ce m-aș gândi la ele?”, spunea bărbatul, când a fost întrebat dacă se gândește la victimele sale.

„Nu eram nici tâmpit să mă duc înapoi să văd dacă se simte bine sau să-i duc, eu știu, vreun buchet de flori. Nu mă întorceam niciodată la locul crimei, numai un tâmpit ar face asta. Nu am avut remușcări. Poate că am fost o fire mai puternică. Și dacă îmi pare rău și dacă le regret, crezi că poate să se mai întoarcă înapoi sau să mă mai ierte cineva pe mine?”, mai mărturisea ucigașul.

Parteneri