Ți se rupe inima de durere! Moment emoţionant la înmormântarea fetiției înecate într-o piscină. Ce s-a întâmplat lângă sicriu

Dramă într-o familie de români din Italia. Micuța Greta s-a înecat într-o piscină a unei vile abandonate, după ce a ieșit din curtea casei, într-un moment de neatenție al părinților.

Lângă trupul neînsufleţit al copilei, carabinierii au găsit câinii Labrador ai familiei care încercaseră să-şi scoată stăpâna din apă.

Acum, peste 100 de oameni au participat la înmormântarea copilei, printre ei şi Stefano Zuccarini, primarul localităţii Foligno, din centrul Italiei.

Tot timpul slujbei, cei doi câini Labrador nu s-au dezlipit de lângă sicriul copilei și totodată de lângă părinţii împietriţi de durere.

„În faţa unei asemenea tragedii nu există cuvinte care să-i poată consola pe părinţii ei, Cristina şi Ciprian. Vocile noastre nu vor putea niciodată să aline o durere atât de mare. Nu există comparaţie pentru o mamă şi pentru un tată care suferă din cauza morţii unui copil. Dispariţia din această lume a unui copil e mai grea decât propria moarte. În circumstanţe atât de dramatice există spaţiu doar pentru împărtăşirea durerii, pentru o îmbrăţişare silenţioasă. Dar moartea, chiar dacă reuşeşte să distrugă corpul nostru, nu distruge dragostea, nu reuşeşte să lovească mortal dragostea”, a spus monseniorul italian, citat de rgunotizie.it, potrivit Antena 3.

Parteneri