Timp de 4 ani cântărețul Fuego a trăit o frumoasa poveste de dragoste alături de Ana Maria Ciuașu. Ce s-a întâmplat între ei

Timp de 4 ani, cântărețul Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără numită Ana Maria Ciuașu.

Deși avea planuri de căsătorie, cuplul s-a despărțit în anul 2007. De-a lungul relației lor, presa dezvăluie că partenera de viață a artistului ar fi pierdut mai multe sarcini.

Potrivit publicației online Wowbiz.ro, Ana Maria Ciuașu ar fi pierdut prima sarcină după două luni, iar pe a doua, mai avansată, după trei luni, în ciuda mai multor tratamente și controale inclusiv în clinici de renume din Viena.

Drama prin care a trecut Fuego

Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă fără rezultat. Își doreau să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urma să le fie nașă.

Din păcate, însă, în anul 2007, cuplul s-a despărțit. De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre niciuna dintre partenerele sale.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice, nici cu injectabile pentru a rămâne însărcinată.

S-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara atunci Fuego.

Ce face Ana Maria Ciuașu acum?

După despărțirea de cântăreț, Ana Maria Ciauşu s-a implicat activ în politică, ajungând să fie numită șef de cabinet al prefectului de Olt.

În iunie 2016, Ana s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL, cochetând chiar cu ideea de a deveni primar al municipiului, scria anul trecut Libertatea.ro.

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, s-a născut pe 23 august, 1976, la Turda. Artistul a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice.

În paralel, a luat cursuri de canto și a participat la multe festivaluri și concursuri de muzică.

În august 2012, fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a conferit titlul onorific de „Artist al Poporului”.

Parteneri