Topul vedetelor care au arătat pe plajă tot ce era de arătat. Pe ce loc se află Antonia, Bianca Drăgușanu și Anda Adam – GALERIE FOTO

În amintirea vremurilor când selfieurile se făceau pe plajă în perioada asta, în costume minuscule de baie, și nu de pe canapea sau din bucătărie, vă prezentăm un top al vedetelor care nu de mult își răsfățau fanii cu poze încinse de pe nisipul fierbinte.

Cu speranța că izolarea se va termina cât mai repede și vara aceasta vom reveni cu o ”colecție” nouă și super hot de poze de pe plajă, să ne bucurăm până atunci de o retrospectivă a vedetelor care ne-au bucurat ochii în sesiunile lor de plajă în timp ce își făceau poze, sau, după caz… le făceau alții.

În acest top și-au făcut loc, printre altele, Anda Adam, Bianca Drăgușanu, Antonia, Elena Eremia, Cristina Spătar. Vedete care au scos la înaintare ce au ele mai ”bun” în fața camerei de fotografiat, fie față… fie spate, cu siguranță nimeni nu a rămas dezamăgit în fața pozelor. [VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI]

Cele mai multe like-uri le-au adunat, evident, vedetele care au avut curaj să arate cât mai mult, iar la acest capitol Antonia a fost campioana!

Artista a făcut un adevărat spectacol pe plajă, odinioară, într-un costum roșu de baie, împreună cu gașca ei de fete, printre care și Nicole Cherry.

Parteneri