Tot mai mulți polițiști atacați! Oamenii legii au fost amenințați cu bâte și loviți cu pietre. Au fost nevoiți să tragă opt focuri de armă

Doi poliţişti din Sălaj au fost atacați au fost atacați cu bâte și pietre de peste 50 de localnici, după ce au fost chemați în localitatea Nuşfalău să aplaneze un scandal iscat între trei persoane.

Polițiștii au fost chemați să aplaneze un scandal iscat între trei persoane.Oamenii legii au tras opt focuri de armă pentru a se apăra de furia localnicilor.La sosirea poliţiştilor, la faţa locului s-au strâns peste 50 de persoane, având asupra lor bâte, şi i-au ameninţat pe poliţişti că dacă vor interveni îi vor bate şi le vor distruge autospeciala din dotare.

Oamenii legii au tras opt focuri de armă

„Pentru a calma spiritele cei doi polițiști au fost nevoiți să tragă opt focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetățenii cu drepturi care s-au considerat <abuzați> și au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei și provocând mai multe avarii elementelor de caroserie”, spun sindicaliștii de la Sindicatul Europol.

Parteneri