Tragedie fără margini! S-a aflat cauza morții celor doi frați care au mâncat struguri. Tatăl se întoarce din străinătate pentru înmormântări

Tragedia fără margini pentru doi părinți din Iași. S-a găsit cauza morții fraților care au mâncat struguri. Tatăl celor mici a povestit ce s-a întâmplat în ultimele lor clipe de viață.

Cazul celor doi frați din Iași merge prin țară! Doi băieți, unul de 3 ani și altul de 1 an și jumătate, au murit în fața ochilor mamei lor, după ce au mâncat câteva struguri din curte. Tatăl, venit de la serviciu în Germania, a vorbit despre ce s-a întâmplat cu micuții în ultimele ore din viața lor.

„AU MÂNCAT STRUGURI DIN GRĂDINĂ. AICI A ÎNCEPUT, DIN CAUZA ASTA. SEARA, ÎN JURUL OREI 17:00, AU MÂNCAT STRUGURI. ÎN JURUL OREI 20:00 LE-A DAT O TOCHITURA ȚĂRĂNEASCĂ. APOI, DIMINEAȚA, LA 04: 00, S-AU SIMȚIT RĂU.VOMIT, NU AVEAU FEBRĂ, DAR TRANSPIRAU. RESPIRAU GREU ȘI VOMĂ. AU BĂUT O GURĂ DE APĂ, PLÂNGÂND. S-AU CALMAT LA UN MOMENT DAT ȘI AU ÎNCEPUT SĂ DOARMĂ PE EA. AU DORMIT PÂNĂ LA ORA 11: 00 „, A SPUS VALENTIN BUGHIUȘ.

Dar starea copiilor nu era deloc bună. Sâmbătă seara, mama celor doi a sunat la 112, dar era prea târziu. Băiețelul a murit chiar în curtea casei, în ciuda faptului că medicii au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, iar cel mai mare a murit la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

În urma autopsiei, Institutul de Medicină Legală va determina exact cauzele decesului celor doi copii. În prezent, se presupune că frații au murit în urma intoxicațiilor cu organofosfor. Acestea sunt substanțe foarte periculoase și ar fi fost pe struguri.

Tatăl, care a venit acasă pentru a-și îngropa micuții, spune că nu a stropit niciodată vița sau fructele din grădină și nu înțelege ce s-a întâmplat. De asemenea, se pare că mama copiilor a gustat strugurii și i-a amorțit doar buzele.

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Poliția ia în calcul ideea că substanțele chimice care au fost administrate pe cartofi au sfârșit în podgorie din întâmplare.

„DACĂ A EXISTAT O PICĂTURĂ MAI MARE PE STRUGURE SAU NU A FOST PULVERIZAT ȘI TIMPUL DE APLICARE A FOST SCURT, UN STRUGURE POATE FI FATAL”, A SPUS UN PROFESOR UNIVERSITAR DE LA O FACULTATE DE HORTICULTURĂ, POTRIVIT OFICIALILOR. RO.

Parteneri