Tragedie în Hunedoara! Un șofer a murit pe loc după ce a adormit la volan și a intrat într-un TIR

Dezastru pe o șosea din Hunedoara, în această dimineață. Un șofer a murit pe loc, după ce a adormit la volanul unei dubițe și a intrat într-un TIR.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că un bărbat ce conducea o autoutilitară din direcția Hațeg-Simeria, ar fi adormit la volan și a intrat frontal într-un TIR, care circula din sens opus.

Pompierii Detaşamentului Deva au deplasat la locul indicat prin 112 efective specializate în descarcerare, stingere şi prim ajutor.

Ajunşi rapid pe DN 66, în localitatea Băcia, pompierii au găsit la locul impactului violent între un autotren şi o autoutilitară un bărbat decedat şi un altul rănit. Împreună cu personalul medical al SAJ, pompierii au acordat îngrijiri medicale conducătorului autotrenului ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost stabilizat şi transportat la UPU Deva.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat decedat de aproximativ 30 de ani, a fost extras de echipa de descarcerare de sub resturile autovehiculului ce a fost proiectat pe câmp.

Traficul în zonă este restricționat și, potrivit DRDP Timişoara, se estimează reluarea circulației pe ambele sensuri în jurul orei 10.00.

Parteneri