Trei fete cu vârste între 18 şi 19 de ani au murit împreună, în toaleta unui club din Vietnam după ce încăperea a fost cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit luni seara, într-un club, în urma căruia trei fete, dansatoare în clubul respectiv, au murit. Tinerele s-au adăpostit în toaleta localului, unde s-au intoxicat cu fum.

Trei fete cu vârste între 18 şi 19 de ani au murit împreună, în toaleta unui club din Vietnam, după ce organizatorii petrecerii de aniversare a localului au aprins artificii în interior. În scurt timp, localul a luat foc, iar lumea s-a îngrămădit spre singura cale de acces.

Fumul negru şi gros a învăluit rapid întregul local iar fiecare persoană a încercat să scape cu viaţă. Probabil observând îmbulzeala, cele trei fete au încercat să scape prin toaleta localului, însă nu au reuşit.

Pompierii au fost trimiși la fața locului, dar au avut dificultăți în a ajunge la flăcări, deoarece locaul avea o singură ușă principală. Au fost nevoiți să dărâme ziduri pentru a intra în bar și a stinge focul.

“Victimele au reușit să iasă iniţial, dar s-au întors pentru a-și ridica recupera bunurile lăsate în urmă. După ce au văzut mult fum, s-au panicat și s-au repezit la toaletă pentru a se adăposti”, au informat autorităţile.

Poliția a declarat că scânteile din artificiile au intrat în contact cu hidrogenul din baloane și au provocat incendiu

Parteneri