Trucul pe WhatsApp pe care nu îl ştiai, dar îţi va fi de foarte mare folos

Cunoscuta aplicație WhatsApp are un truc foarte util de care nu mulți știu. Ce poți să faci în aplicația de mesagerie și care te va ajuta foarte mult?

Trucul de WhatsApp de care nu știai

WwhatsApp a fost declarată drept cea mai mare platformă de mesagerie de pe planetă în anul 2020. Peste 2 miliarde de oameni aleg să o folosească zilnic în loc de alte aplicații prin care pot lua legătura cu cei dragi. Aceasta are foarte multe funcții pe care majoritatea le preferă, funcții care pot fi folosite și dretp trucuri pentru a putea face lucruri de care nu știai până în acest moment.

WhatsApp are o platformă numită WhatsApp Web care oferă posibilitatea de a folosi serviciul de mesagerie de pe telefoane sau tablete indiferent de care sunt, conform idevice.com. Prin aplicația aceasta se pot transfera fișiere între diverse dispozitive precum calculator sau tabletă, pe același cont de WhatsApp, la fel ca și cum ai trimite către un prirten. De asemenea, permite logarea unui singur dispozitiv în WhatsApp Web, indiferent dacă e vorba despre ce dispozitiv e vorba, permițând fișiere mari să fie acceptate în platformă.

Cum funcționează?

Pentru a putea trimite poze sau alte documente, de pe un dispozitiv pe altul, e necesar să ai numărul tău de telefon în agenta de contacte, selectezi pentru a deschide conversația, ulterior trimiți fișierele. WhatsApp nu menționează activitatea aceasta ca una standard, de aceea nu mulți știu de acest truc, dar oricine se poate folosi de ea pentru a trasfera fișierele între dispozitivele tale, scrie Playtech.

Anul trecut, WhatsApp a încercat testarea unei funcții de autodistrugere care șterge un mesaj complet după ce a trecut un interval de timp stabilit în prealabil. Funcția a ajuns prima versiune beta și există semne că ar putea fi și pe WhatsApp în curând. Înainte de lansare, însă, Viber le-a luat-o înainte.

Parteneri