Uluitor cum arată Oana Roman, nici ei nu îi vine să creadă cât de mult a slăbit: “Mă uit la mine și parcă nu-mi vine să cred că sunt eu”

Oana Roman, șocată de felul în care arată acum! Nu-i vine să creadă cât de mult a slăbit! Este de-a dreptul incredibil!

Oana Roman este tare mândră de ea și, ce-i drept, are și de ce. Vedeta a câștigat lupta cu kilogramele în plus și a ajuns la silueta mult dorită. A îmbinat perfect alimentația sănătoasă cu sportul și, surpriză: au dat un rezultate de minune. Unde mai puneți că nici ei nu îi vine să creadă cât de mult a slăbit?

Oana Roman, șocată de felul în care arată acum

Oana a postat o fotografie super sexy, într-un halat alb, din mătase, care îi scoate în evidență picioarele lungi și subțiri. Nici nu-i vine să creadă că este ea atunci când se uită în oglindă și le-a împărtășit asta fanilor de pe rețelele de socializare.

”Noapte bună….vise frumoase dragii mei. Recunosc . Uneori ma uit la mine si parca nu mi vine sa cred ca sunt eu!”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Nu-i vine să creadă cât de mult a slăbit

Cât despre cei din mediul online, au reacționat imediat! Internauții au felicitat-o și au lăudat-o pe vedetă pentru felul în care arată acum. Multe doamne și domnișoare au întrebat-o și de dietă magică, fiind foarte impresionate de silueta Oanei.

”Ce bine arăți Oana !! Te rog dacă vrei să îmi spui cum ai slăbit. Aș vrea să slăbesc și eu. Anticipat îți mulțumesc./ Bravooo Oana arăti super si eu am început fix la fix si am.pierdut 10 kg în 2 luni …Sper si sunt sigură cã voi.ajunge acolo.unde trebuie…la fel ca tine/ bravo, oana. esti de admirat. mereu ai fost o luptătoare🤩”, iar lista poate continua.

Parteneri