Un accident înfiorător s-a produs între o dubiță și un tractor, 18 oameni și-au pierdut viața

Un accident înfiorător a avut loc duminică pe o autostradă din nord-estul Chinei: cel puțin 18 oameni și-au pierdut viața după coliziunea dintre un tractor, o dubiță și un camion.

Ministerul Securității Publice din China a trimis o echipă pentru a investiga un accident îngrozitor de mașină care a avut loc duminică dimineață și care a ucis 18 persoane.Accidentul a avut loc pe autostrada provincială 514 lângă Fuyu, provincia Jilin din nord-estul Chinei, potrivit Asia One.

Potrivit presei locale, în jurul orei 5.40 dimineața, un mic camion a lovit spatele unui tractor. Apoi, camionul a alunecat pe banda care se apropia și s-a izbit de o dubiță, potrivit unei anchete preliminare efectuate de poliția locală. Cauza accidentului este încă investigată, a adăugat aceasta.

Mașinile din accident, supraîncărcate cu pasageri
 Comentariile postate pe internet au speculat că numărul mare de decese ar putea fi legat de faptul că vehiculele erau supraîncărcate cu pasageri, ceea ce este o problemă recurentă în regiunile rurale din China.

Biroul de control al traficului al Ministerului Securității Publice a transmis într-o declarație duminică după-amiază că a trimis la fața locului un grup de lucru condus de viceministrul securității publice, pentru a investiga tragedia.

Ministerul a trimis, de asemenea, 10 echipe de supraveghere în diferite regiuni cheie și rute de circulație din întreaga țară pentru a elimina riscurile de siguranță și pentru a preveni accidente similare în viitor, a adăugat acesta.

Parteneri