Un antrenor din Constanța a fost condamnat 9 ani după ce a hărțuit sexual mai multe eleve

Un antrenor de volei din Constanța a ajuns în spatele gratiilor după mai bine de nouă ani în care a agresat sexual și a hărțuit mai multe tinere și fetițe din oraș. Comunitatea, familia și chiar și părinții copiilor cunoșteau că bărbatul are probleme psihice, însă nimeni nu a mișcat vreun deget pentru ca teroarea să înceteze.

Ionuț Iordache are 38 de ani și are pe numele lui plângeri de agresiune sexuală ce se întind pe mai bine de nouă ani. Încă din anul 2011, când a început să antreneze echipe de școlari, bărbatul manifesta un comportament neadecavat față de fetele pe care ar fi trebuit să le antreneze, și nu să le atingă prin locuri nepotrivite.

„Lumea ştia de situația lui. A umblat liber atâta timp, fiind o reală amenințare”, spune o adolescentă care s-a confruntat cu amenințările acestuia.

Ionuț Iordache s-a bazat mereu pe protecția părinților săi, cunoscuți antrenori de volei din județul Constanța. Bărbatul a făcut rost de toate actele necesare pentru a deveni antrenor de volei, însă, înainte, a predat o perioadă și un modul economic la un liceu din Medgidia. Încă de atunci acesta avea un comportament nepotrivit față de elevele sale.

Parteneri