Un artist din România este în stare gravă după ce a fost infectat cu coronavirus. Este ventilat mecanic

Dragoș Docan, membru fondator al trupei Krypton, a trecut prin hopul vieții sale. La 58 de ani, celebrul rocker și-a văzut moartea cu ochii, în urma infectării cu noul coronavirus. A ajuns să fie intubat la terapie intensivă și ventilat mecanic, însă a reușit să supraviețuiască bolii și acum este unul dintre cei care au învins COVID-19.

Dragoș Docan, membru fondator al trupei Krypton, a fost scos de la terapie Intensivă după zile de calvar în lupta cu noul coronavirus. Din fericire, starea sa s-a îmbunătățit, compozitorul și chitaristul fiind încă internat, ținut sub strictă observație medicală, anunță Money.ro.

Eugen Mihăescu, liderul trupei Krypton, a anunțat sâmbătă că Dragoș a depășit perioada critică și se simte mai bine.

„Mentalitatea de învingător l-a făcut pe basistul nostru, Dragoș Docan, să câștige acest război cu virusul morții (n-am să mai spun – virusul vieții), el aflându-se acum într-o perioadă de refacere! Anunțăm pe această cale, legat de concertele contractate, că participarea noastră sub titulatura KRYPTON – acustic va fi în varianta: Eugen Mihăescu & Aurel Dincă – KRYPTON – unplugged.

Însănătoșire grabnică îi dorim și noi, membrii trupei, Eugen, Aurel Dincă, Claudiu Macarie, și un gând bun care cu siguranță va veni și de la voi, cei care ați fost și ați rămas lângă noi și muzică noastră, în toți acești ani! MULȚUMIM!’ Mergem înainte”, a scris pe Facebook Eugen Mihăescu.

Parteneri