Un băiat de 14 ani a mers să înoate după școală în râul Mureș și nu a mai ieșit. Scafandrii l-au găsit după o zi înecat la 7 metri în apă

Sfârșit tragic pentru băiatul de 14 ani care a mers la scăldat în râul Mureș, ieri, după ce a terminat prima zi de școală. Astăzi, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al elevului la aproximativ 25 de metri de ponton și la 6-7 metri adâncime.

Alaltaieri, după ore, adolescentul împreună cu alți doi colegi au mers la scăldat în râul Mureș, zona Maranata din Arad.Din păcate, băiatul de 14 ani a intrat în apă și nu a mai ieșit.

Ceilalți doi tineri au intrat în panică și, cu ajutorul unui bărbat, au reușit să sune la 112.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a trimis la fața locului un echipaj de căutare-salvare cu barcă, scafandri și trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad.

Odată cu lăsarea întunericului, salvatorii au fost obligați să oprească misiunea de căutare, pe care, însă, au reluat-o în această dimineață.

Scafandrii au reușit să găsească trupul copilului, care se afla la aproximativ 25 de metri de ponton și la 6-7 metri adâncime.

Parteneri