Un bărbat de 33 de ani s-a filmat live în timp ce s-a sinucis. Imaginile tulburătoare au viralizat TikTok-ul

Ronnie McNutt, 33 de ani, și-a filmat sinuciderea, iar imaginile tulburătoare s-au viralizat pe rețeaua de socializare TikTok, care încearcă să șteargă clipul cu puternic impact emoțional.

Bărbatul a transmis live pe Facebook momentul morții sale, cu ajutorul aplicației TikTok, unde imaginile continuă să fie distribuite și viralizate de către utilizatori, conform mirror.co.uk.

Cele două platforme de socializare sunt intens criticate din cauza incapacității lor de a șterge suficient de rapid filmul sinuciderii lui Ronnie McNutt, în timp ce utilizatorii sunt avertizați de către alți utilizatori să nu dea click atunci când imaginile le apar în feed.

Facebook a anunțat că a șters filmul chiar în ziua în care a apărut pe rețeaua de socializare, însă a fost văzut de un număr mult prea mare de utilizatori pe TikTok, care încearcă să șteargă, înainte de a se viraliza, toate copiile filmului, reurcate, constant, de către tot mai multe persoane.

Ronnie McNutt s-a sinucis în propria casă, în fața unui birou, iar momentul a fost transmis live pe Facebook. Unul dintre prietenii săi a scris: „Vă rog să vă rugați acum pentru familia lui Ronnie McNutt. Tocmai s-a sinucis live pe Facebook, iar imaginile mă bântuie. Am încercat, dar nu am fost suficient de rapid pentru a ajunge la el. Doamne, îmi doresc să fi putut ajunge la el”.

Moartea lui Ronnie s-a petrecut în Mississippi, la 31 august, iar TikTok încearcă cu disperare să șteargă orice imagini cu sinuciderea lui și să interzică accesul pe rețeaua socială oricui le postează din nou.

Tototdată, imaginile ar fi apărut și în secțiunea „For You”, cu cele mai vizualizate clipuri, fapt ce ar fi ușurat și mai mult accesul utilizatorilor la clipul sinuciderii lui McNutt.

Parteneri