Un copil de 9 ani din Dej a fost mâncat de viermi și muște în timp ce mama lui se întâlnea cu iubitul. După ce a ajuns la spital a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Copilulul de nouă ani care a fost găsit mâncat de viermi și muște, în Dej, ar avea coronavirus!

Cum nu era de ajuns, copilul de nouă ani care a ajuns în comă la spital după ce a fost mâncat de muște și viermi ar putea să aibă și coronavirus!Copilul din Dej, de nouă ani, care a fost mâncat de muște și viermi, ar avea coronavirus!
În urmă cu doar câteva zile, un copil de doar 9 ani a fost găsit-o într-o stare deosebit de gravă, în comă, după ce a fost mâncat de muște și viermi. Acum, medicii i-au recoltat probe pentru coronavirus și se pare că, potrivit primului test, rezultatul este pozitiv!

Pentru a nu exista dubii în acest sens, micuțului i-a mai fost recoltată încă o probă care a ieșit negativă, asta însemnând că luni dimineață testul va fi din nou repetat!

La sfaturile medicilor, cei care au fost pe ambulanță și poliție în momentul în care l-au găsit pe cel mic într-o stare deosebit de gravă în locuință, au intrat în izolare și vor trebuie să fie atente la toate simptomele din următoarele zile!

Mama copilului a fost arestată!

Mama micuțului de nouă ani a fost arestată, deoarece potrivit apropiaților, aceasta l-a lăsat pe cel mic nesupravegheat, l-a neglijat pentru a putea să meargă la iubitul său!

Chiar la un moment dat l-ar fi sedat, astfel că în momentul descoperirii acestuia în pat, medicii au fost îngroziți de faptul că era plin de viermi și muște!

Parteneri