Un fost director al unui mare combinat din România, găsit SPÂNZURAT într-un cireș. De ce a recurs la acest gest disperat

Fostul director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea, Alin Smeu, s-a sinucis, luni, în curtea casei sale. Bărbatul s-a spânzurat de un cireş, anunță o agenție de presă.

Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Până în acest moment, nu a fost găsit niciun bilet de adio lăsat de fostul economist de la Chimcomplex.

Alin Smeu avea 49 de ani şi a lucrat la Oltchim Râmnicu Vâlcea din anul 1995, imediat după ce a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova. Din 2012 până în 2018, a fost director economic al Oltchim.

În 2018, societatea Oltchim a fost preluată de Chimcomplex, iar Alin Smeu a rămas pe postul de conducere în noua societate. La începutul acestui an, el şi-a dat demisia din funcţia de director economic.

Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi avut probleme de sănătate, iar în ultima vreme a avut mai multe perioade de concediu medical, conform Realitatea.

Parteneri