Un ieșean și-a atacat fosta iubită pe stradă cu un cuțit între două mașini de față cu mama victimei

Scandal la Iași, în zona Galata. Un bărbat și-a revăzut fosta concubină și a atacat-o, în timp ce ținea în mână un cuțit. Femeia era pe stradă, împreună cu mama ei. În momentul în care a fost chemată poliția, individul s-a făcut nevăzut.

Un ieșean, cu un cuțit în mână, își bate fosta iubită, de față cu mama ei, pe stradă, între două mașini. Conform martorilor, femeia a avut o relație de concubinaj cu agresorul

Mama victimei a fost dusă la spital pentru îngrijiri
Polițiștii din Iași au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie a fost agresată pe stradă de un bărbat pe care îl cunoaște.Conform martorilor, femeia a avut o relație de concubinaj cu agresorul, iar joi seara s-au întâlnit întâmplător pe stradă.

În imaginile filmate de un trecător, bărbatul, care ține în mână un cuțit, o izbește pe tânără de mașină, apoi o trântește la pământ și o lovește cu piciorul.

În tot acest timp, mama femeii strigă după ajutor.

„În urma intervenției prompte a polițiștilor si activităților operative desfășurate, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Iași și condus la cercetări.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal”, au declarat autoritățile.

Mama victimei a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Parteneri