Un lider politic a fost ucis în biroul său după o lovitură puternică la cap

Nizar Najarian, secretar general al partidului Kataëb, a murit marţi ca urmare a exploziei din portul din Beirut, a anunţat agenţia naţională ANI. Exploziile violente au fost cauzate de “materiale explozibile” confiscate şi stocate în depozit timp de mai mulți ani, în condiții necorespunzătoare.

Nizar Najarian care se afla în sediul Kataëb, la Saïfi, a fost lovit în cap.
Printre răniți se numără și Kamal Hayek, președintele companiei de stat pentru energie electrică, aflat în stare critică.Najarian se afla în biroul său din sediul Kataëb, la Saïfi, când a suferit o lovitură puternică la cap, ca urmare a exploziei din port, scrie news.ro.

Printre răniți se numără și Kamal Hayek, președintele companiei de stat pentru energie electrică, aflat în stare critică, a informat agenția de știri.

Explozia a provocat cel puţin 100 de morţi şi 4.000 de răniţi şi a distrus geamurile din numeroase imobile şi magazine pe zeci de kilometri. Guvernatorul Beirutului a anunțat că sute de oameni sunt dispăruți, mulți dintre ei pompieri trimiși să stingă incendiul izbucnit înaintea deflagrației.

Parteneri