Un medic ginecolog care a făcut o întrerupere de sarcină număra banii în fața familiei în timp ce pacienta sângera și a murit

Noi detalii înfiorătoare în cazul femeii de 45 de ani, moartă în urma unei întreruperi de sarcină. În timp ce se zbătea între viaţă şi moarte, medicul ginecolog număra banii în faţa familiei şi încerca să le cumpere tăcerea. Ieri, familia acuza că femeia a fost lăsată singură după intervenţie deşi sângera şi îi era foarte rău. Astăzi avem dovada. Medicul recunoaşte că a lăsat pacienta singură în cabinet, după avortul terapeutic.

Rudele femeii îl acuză pe medicul care i-a făcut întreruperea de sarcină.

” – După o oră pleci și vii înapoi? După o oră! Cum să pleci omule şi să laşi femeia aşa?

– Cinci. Cine-i fata?

– Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă!

– Nu am nici eu ce să-ţi fac”.

În timp ce pacienta lui era resuscitată, cu un cinism înfiorător, medicul ginecolog încearcă să cumpere tăcerea familiei.

” – Domne, n-am nevoie de bani, dă-mi-o sănătoasă”.

Este ultima greşeală, lipsită de omenie, dintr-un şir lung care a dus la tragedie. Femeia venise pentru o întrerupere de sarcină. Avort terapeutic. Imediat după intervenţie i s-a făcut rău şi a început să sângereze. Chiar şi aşa, medicul ginecolog a primit paciente în continuare.

Fiica femeii: Domnul doctor a chemat-o pentru întreruperea de sarcină la 6 jumate, a durat 20 de minute, după mami a mai avut o pacientă, a chemat-o şi pe dânsa, i-a făcut şi ei în aceeaşi sală în care mama era cu perfuzie.

Abia după ce medicul a terminat cu cea de-a doua pacientă, a putut intra să îşi vadă mama.

Fiica femeii: A ieșit asistenta, mi-a spus că sângerează foarte mult. M-a lăsat să intru, mami era conştientă. Mi-a dat reţeta, el era foarte grăbit să se schimbe şi să plece.

Fata a plecat să îi cumpere mamei medicamente. La întoarcere, medicul ginecolog şi asistenta ieşeau pe poartă.Fiica femeii: Nici nu m-a băgat în seamă şi a plecat să îşi ducă asistenta acasă. Când m-am întors, nu mai era conştientă. Acolo era cu o femeie de servici. Am văzut că doctorul nu vine, am sunat la Salvare. Medicul s-a întors cu vreo cinci minute înainte să vină Salvarea.

Ginecologul a reanimat-o pe femeie până când a venit Salvarea şi au preluat ei resuscitarea. Mai bine de o oră au încercat să o readucă la viaţă. În tot acest timp, medicul a dat explicaţii familiei furioase. A recunoscut că a plecat din cabinet, dar susţine că pacienta a rămas cu o asistentă.

Medic: Era bine când am plecat! Era bine! A vrut chiar să îi scoată perfuzia că se simte mai bine. A rămas dânsa aici!

Fiica femeii: Dânsa făcea curăţenie.

Medic: E asistentă domnule!

Soțul femeii: Organelor de poliţie aşa le-a zis, că e asistentă. Ea a zis că e femeie de serviciu, că are 70 de ani, că e pensionară. Ea a zis că a fost asistentă.

Certificatul constator al decesului arată că femeia a murit în urma unei hemoragii externe.

Medic: Nu-i adevărat, nu aş fi plecat dacă agoniza. E poveste. Nu ar fi văzut toată lumea hemoragie, dacă era hemoragie? Muşamaua era curată.

Familia îndurerată este hotărâtă să îl dea pe medic în judecată. Femeia avea trei copii. Cea mai mică are doar 13 ani.

Parteneri