Un microbuz cu 7 persoane s-a răsturnat , iar o persoană a murit și altele sunt grav rănite

Un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat pe A1, în această dimineață, în apropierea județului Alba. O persoană a murit iar o alta a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat violent pe A1, în apropierea județului Alba. La fața locului au intervenit pompierii din Orăștie și Sebeș cu cinci autospeciale. Autoritățile au acționat pentru descarcerarea victimelor și acordarea primului ajutor pentru cei răniți.

Unul dintre pasagerii aflați în micozbuzul răsturnat pe A1, în zona Pianu, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de paramedicii ajunși la locul accidentului.

Un mort și un rănit, după ce un microbuz cu șapte perosane s-a răsturnat pe A1

O altă perosană dintre cei șase pasageri rămași în viață a fost rănită. A primit asistență medicală la fața locului, apoi a fost transportată la spital pentru alte investgații de specialitate.

La fața locului s-a intervenit cu cinci autorspeciale, existând suspiciunea de victime multiple, sau chiar de mai multe persoane decedate. Din fericire, ceilalți pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Parteneri