Un om al străzii care era violent cu trecătorii a înjunghiat mortal un tânăr de 29 de ani. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Sere Vasile A., de 34 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce l-a înjunghiat mortal pe Beniamin O., în vârstă de 29 de ani, pe stradă, la Satu Mare.

Sere Vasile, un om al străzii din Satu Mare, agresa trecătorii fără vreun motiv anume, iar Beniamin a luat atitudine, atunci când agresorul a luat-o în vizor pe iubita lui. Tânărul a protejat-o pe fată, din acest motiv fiind înjunghiat mortal de Sere Vasile, care apoi a fugit.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului S.V.A., aflat în stare de reţinere la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Satu Mare pentru săvârşirea infracţiunii de omor pe o durată de 30 de zile, de la data de 29.08.2020 până la data de 27.09.2020, inclusiv”, informează autoritățile.

Sere Vasile a fost destul de prolific în ultimii 10 ani, în activități violente, însă nimeni nu pare să fi luat vreo măsură. Criminalul are înregistrate pe numele său 75 de amenzi pentru scandaluri și cerșetorie. Nu a plătit niciuna, niciodată.

“Am încercat să îi opresc sângerarea. Am vrut să îl ajut să nu piardă mult sânge. I-am rupt hainele de pe el să văd unde îi este rana. Pentru că inițial nu știa nimeni unde a fost băiatul înjunghiat și puneau cârpe peste tot, să-i oprească sângerarea”, a declarat un martor.

Oamenii sunt îngroziți că a trebuit să se întâmple o asemenea tragedie, pentru ca un agresor să fie luat de pe străzi.

“Îl cunoşteam pentru că era un om al străzii, se lega de toată lumea. A trebuit să se întâmple ce s-a întâmplat ca cineva să ia măsuri, deşi autorităţile ştiau despre persoana asta că este foarte agresivă”, spune un localnic.

Parteneri