Un pensionar din Cugir şi-a donat TOATE economiile, 10.000 lei, spitalului din Cugir. “Statul suntem noi, trebuie să ajutăm, şi ei mi-au ajutat soţia” – VIDEO

Ionescu Mircea, un pensionar în vârstă de 87 de ani din Cugir a donat 10.000 de lei spitalului din localitate. Suma a fost trimisă pentru cumpărarea de materiale şi echipamente necesare pentru lupta cu coronavirusului. Bărbatul spune că a donat toţi banii agonisiţi din pensie, 10.000 de lei.

Un pensionar în vârstă de 87 de ani din Cugir (judeţul Alba) şi-a donat economiile pentru spitalul din localitate. Bărbatul agonisise 10.000 de lei şi i-a dat pe toţi asociaţiei spitalului pentru cumpărarea de materiale şi echipamente de protecţie ca să ajute în lupta cu coronavirusul, potrivit Mediafax.

”Mă numesc Ionescu Mircea, am 87 de ani. Sunt de 70 de ani în Cugir, am lucrat la Uzina Mecanică. Am avut soţia bolnavă, a fost internată în multe spitale şi centre de recuperare din ţară. Ne-a ajutat foarte mult statul şi pentru asta noi îi foarte mulţumim şi noi trebuie să mulţumim statului, să ajutăm la necaz. Statul suntem noi”, a transmis Mircea Ionescu.

Parteneri