Un pompier din Vâlcea a decedat în urma infectării cu coronavirus după ce au apărut diferite complicații

Un pompier din Vâlcea în vârstă de 46 de ani a fost răpus în bătălia cu noul coronavirus, luni seară. Bărbatul nu prezenta simptome inițial, însă, de-a lungul timpului, starea de sănătate a acestuia s-a agravat.

Un pompier vâlcean în vârstă de 46 de ani a pierdut bătălia cu noul coronavirus.Bărbatul nu a prezentat de la început simptome, însă starea de sănătate a acestuia s-a agravat după un timp. Potrivit site-ului news.ro, bărbatul a fost confirmat pozitiv pe data de 13 octombrie. Omul a rămas inițial izolat la domiciliu, deoarece starea sa de sănătate era bună. Abia după un timp a început să prezinte simptome și implicit să se simtă din ce în ce mai rău.

Omul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Vâlcea, Secţia de Boli Infecțioase, pentru a beneficia de tratament de specialitate. În condițiile în care starea generală a bărbatului se înrăutățea, acesta a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe.

A fost prea târziu pentru pompierul care opera ca subofițer în cadrul Gărzii de Intervenție Brezoi. Medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să constate decesul.

Parteneri